Aftermovie

Evenement Registratie

 

 

 

 

Een aftermovie is de ideale manier om uw evenement vast te leggen. Zo krijgt een ieder een impressie van uw evenement en komt de kernboodschap die u op die dag wilde overbrengen door naar anderen. Ook is het fijn voor bezoekers van uw evenement om de dag, met name de highlights, te herleven. Een aftermovie is inzetbaar als marketingmiddel op uw website of social media.

De Voordelen van een Aftermovie op een rijtje:

  1. Overtuig potentieel bezoekers om op uw volgende evenent te komen
  2. Geef bezoekers de mogelijkheid om de mooie momenten van uw evenement te herbeleven
  3. Vergroot uw naamsbekendheid met een groeiende portfolio van evenement die u aantoonbaar succesvol heeft georganiseerd

Voorbeelden

Bedrijvendag Life Sciences and Health

"We hebben hetzelfde type bedrijfsleven en ook kennisinstellingen die elkaar weten te versterken.”, aldus Guido Landheer, plaatsvervangend directeur-generaal Buitenlandse Economische Betrekkingen. Tijdens de bedrijvendag Life Sciences & Health in Leuven legden 130 (!) 🇳🇱 en 🇧🇪 bedrijven hun eerste contacten voor meer toekomstige samenwerking. Proef de sfeer van deze geslaagde dag:

Geplaatst door Nederlandse Ambassade in België op Vrijdag 23 februari 2018

Organiseert u binnenkort een evenement? Dan is het goed om contact met ons op te nemen om er een aftermovie van te maken. Zo legt u de belangrijke momenten van uw evenement vast en kunt u het als marketing middel gebruiken voor toekomstige projecten.

Stel uw vraag over een Aftermovie

2 + 2 =