Bedrijfsfilm

Vertolk uw bedrijfsboodschap met visual storytelling

 

 

 

 

 

 

 

Een Bedrijfsfilm laten maken om uw boodschap te vertolken

Wilt u laten zien wat uw bedrijf of organisatie doet? Dat kan het best door middel van een bedrijfsfilm. Door middel van visual storytelling wordt in beeld in geluid uw bedrijf en uw boodschap overgebracht naar klanten. Door een bedrijfsvideo op uw website te plaatsen maakt u uw boodschap wereldwijd kenbaar. Een bedrijfsvideo moet de aandacht trekken van uw doelgroep en op een duidelijke manier binnen een aantal minute uw boodschap vertolken.

Ontwikkelen en uitdenken van een concept

Wilt u een bedrijfsolm maken, dan gaan wij met u in gesprek om duidelijk te defileren wie de doelgroep is en wat de boodschap is die u wilt overbrengen. Met een dynamisch en creatief team van specialisten zetten wij uw boodschap, uw wensen en uw input om in een concept. Na goedkeuring maken wij een script en draaiboek.

Opname en Montage

Wij filmen bij u op locatie in uw bedrijf of een ander locatie indien gewenst zodat de juiste beelden en scenario’s worden opgenomen om de video in elkaar te zetten. Daarna gaan wij aan de slag met de montage van de film. Met technieken uit visual storytelling worden de beelden dusdanig op de juiste plek gezet om samen met geluid een compleet verhaal te kunnen vertellen dat uw doelgroep aanspreekt.

Oplevering van uw bedrijfsfilm

Met uw feedback maken wij de bedrijfsfilm gereed om te plaatsen op uw website, op social media kanalen of op tv. Zo krijgen uw klanten op een aantrekkelijke manier een duidelijk beeld van uw bedrijf, uw boodschap en uw diensten.

Voorbeelden

Wilt u ook een bedrijfsfilm maken? Neem contact met ons op.

13 + 4 =