Bedrijfsfilm

Vertolk uw bedrijfsboodschap met visual storytelling

Een Bedrijfsfilm laten maken?

Wilt u uw bedrijf of organisatie extra in de schijnwerpers zetten? De beste manier om uw bedrijf op de kaart te zetten, is de bedrijfsfilm.

Door middel van visual storytelling wordt uw bedrijf in beeld en geluid overgebracht naar (nieuwe) klanten. Door een bedrijfsvideo op uw website te plaatsen, maakt u uw boodschap wereldwijd kenbaar.

Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfsvideo de aandacht trekt van uw doelgroep. Met een bedrijfsfilm wordt uw boodschap in slechts enkele minuten duidelijk en aantrekkelijk vertolkt.

Ontwikkelen en uitdenken van een concept

Wilt u een bedrijfsfilm laten maken? Dan gaan wij met u in gesprek, zodat we vooraf helder voor ogen hebben wie uw doelgroep is en wat de boodschap is die u wilt overbrengen.

Met een dynamisch en creatief team van specialisten zetten wij uw boodschap, uw wensen en uw input om in een concept. Na goedkeuring maken wij een script en draaiboek.

Opname en Montage

Wij filmen bij u op locatie, dus in uw bedrijf of op een andere gewenste locatie, zodat de juiste beelden en scenario’s kunnen worden vastgelegd. Daarna gaan wij aan de slag met de montage van de film.

Wij werken met technieken uit visual storytelling. Dit betekent dat de beelden dusdanig op de juiste plek worden gezet, dat zij samen met het geluid een compleet verhaal kunnen vertellen. Een verhaal met als voornaamste doel: het aanspreken en activeren van uw doelgroep.

Oplevering van uw bedrijfsfilm

Aan de hand van uw feedback maken wij tot slot de bedrijfsfilm gereed, zodat u deze kunt plaatsen op uw website, op social media kanalen of op tv. Zo krijgen (nieuwe) klanten op een aantrekkelijke manier een duidelijk beeld van uw bedrijf, uw boodschap en uw diensten.

Voorbeelden

Wilt u ook een bedrijfsfilm maken? Neem contact met ons op.

3 + 4 =