Evenement- / Concertregistratie

Maak uw evenement nog aantrekkelijker

 

 

 

 

Laat uw concert, symposium of congres audiovisueel registreren. Wij kunnen uw evenement registreren met één of meerdere camera’s. Ook meerdaagse evenementregistraties behoren tot de mogelijkheden.

Live Projectie

Door de beelden live te projecteren op een scherm, vergroot u de kwaliteit van de beleving voor uw bezoekers. Zo zullen bijvoorbeeld bezoekers van een concert meer meekrijgen van wat er op het podium gebeurt, ongeacht waar zij zitten.

Live Streaming

Een evenement- of concertregistratie maakt het ook mogelijk om uw evenement te ‘Live Streamen’ via YouTube of Facebook, zodat mensen via social media kunnen meegenieten.

In de foto: De Indiase Legende Pandit Hariprasad Chaurasia die de fluit bespeelt en op een groot scherm geprojecteerd wordt. (Photocredit: www.DesiYUP.com)

Voorbeelden

Organiseert u binnenkort een evenement? Dan is het goed om contact met ons op te nemen om er een aftermovie van te maken. Zo legt u de belangrijke momenten van uw evenement vast en kunt u het als marketing middel gebruiken voor toekomstige projecten.

Stel uw vraag over een Aftermovie

5 + 14 =