Onze Werkwijze

Wat kunt u van ons verwachten?

Wij ontzorgen u, zodat u zich kunt focussen op uw core business

Wij houden zicht op het grotere plaatje en zorgen dat de puzzelstukjes precies in elkaar passen.

Met behulp van cutting edge technieken en onze compliancy aan diverse standaarden, bieden wij u betere manieren om de waarde van uw bedrijf of organisatie aan uw publiek duidelijk te maken waardoor u eenvoudig kunt communiceren met uw doelgroep.

Onze mens gedreven aanpak zorgt ervoor dat uw publiek niet afgeleid wordt door randzaken, maar juist geënthousiasmeerd en geactiveerd wordt.

Ieder bedrijf bestaat uit mensen en iedere visie richt zich tot de mens. Wanneer u een boodschap heeft, dan wilt u uiteraard dat die resoneert met uw doelgroep.

Wij gaan met u in gesprek om niet alleen uw organisatie, maar ook uw missie te leren kennen. Op een eenvoudige manier halen wij de kernboodschap naar boven die namens uw organisatie met het publiek gedeeld moet worden. Hierdoor kunt u voortaan effectief via de juiste media uw publiek bereiken en met uw doelgroep communiceren in de taal die jullie gezamenlijk spreken.

Stappen die wij met u doorlopen

timeline

Intake gesprek

timeline

Opstellen Projectplan

timeline

Feedback Moment

timeline

Scouten Locaties

timeline

Feedback Moment

timeline

Filmen / Fotografie

timeline

Filmen / Fotografie

timeline

Montage

timeline

Feedback moment

timeline

Oplevering

Het creatieve proces

1. Opstellen projectplan
Aan de hand van ons gesprek, waarin u uw wensen, ideeën en doelen kenbaar maakt, stellen wij een projectplan op. Dit projectplan bestaat uit marketingadvies, een moodboard en andere ideeën voor uw video, montagestijl en praktische zaken.

 

2. Interactieve sessie
In een interactieve sessie nemen wij met u het projectplan door en sparren wij met u, om zo tot een optimaal plan te kunnen komen.

 

3. Scouten locatie
We zoeken een geschikte locatie, bepalen de geschikte camerahoeken, benodigde props en belichting voor de juiste sfeer.

 

4. Ontwikkelen script
Alle doelen, wensen en ideeën worden omgezet tot een script. Hierin wordt de video van begin tot eind in detail uitgewerkt. Het script wordt met u doorgenomen zodat u zich optimaal kunt voorbereiden op de dag van de shoot.

 

5. Filmen
Er wordt een dag met u ingepland om te filmen. We komen met high-end camera, lichtset en geluidsapparatuur. We zorgen voor visual cues voor eventuele tekst die u voor de camera inspreekt.

 

6. Montage, audio en kleurbewerking
De uiteindelijke film wordt gemonteerd. Naar aanleiding van uw input op de eerste versie krijgt u één gratis revisie.

 

7. Oplevering
U ontvangt de video in verschillende formaten, te gebruiken voor website, YouTube, Facebook, Instagram, etc.