Video Reportage / Fotografie

Le Guess Who? Presents Asha Puthli

De Case

Asha Puthli is een Indiase muziek legend uit de VS, die bekendheid geniet voor haar pionierswerk in de jaren 70. Zij is één van de eerste Fusion artiesten die Indiase en Westerse muziek combineerde en heeft met vele grote artiesten samengewerkt. Ondanks dat ze in de VS woonde, was zij het meest populair in Europa. Haar werk rijkte over de hele wereld en heeft vele hip hop artiesten, electronic producers en zelfs grime beats geïnspireerd.

In het kader van het Le Guess Who? Festival in Utrecht was Flamboyant Media ingehuurd om haar twee dagen lang te volgen om een foto en video reportage van haar en haar bandleden te maken.

 

Diensten

Video Productie
Fotografie
Interviews

De Uitdaging

De uitdaging bij dit project was om in een kleine ruimte onder COVID regels zowel de fotografie als de video opnames te doen. Een uitdaging die wij graag aangaan.

Het Resultaat

De ambassadeur en zijn staf hebben nieuwe profiel foto’s die zij gebruiken. Zowel de Surinaamse ambassade, als de personen die de oorkonde hebben ontvangen refereren met trots naar de aftermovie. Deze aftermovie is ook afgespeeld op Surinaamse TV.