Video Reportage

Bedrijfsfilm Notariskantoor
Kooijman Autar

 

De Case

Notariskantoor Kooijman Autar is een in Rotterdam gevestigd bedrijf dat al jarenlang door middel van hun notariële diensten voor rust en veiligheid voor familie, bezit en onderneming zorgen. Daarmee dragen zij bij aan het geluk van hun cliënten. Tevens zetten zij zich filantropisch in voor de Rotterdamse gemeenschap, door verschillende stichtingen en initiatieven te ondersteunen.

 

Diensten

Video Productie
Interviews

Opdrachtgever

Notariskantoor
Kooijman Autar

De Uitdaging

Flamboyant media was gevraagd om een profielschets van het bedrijf te maken voor op hun website. Door hun vele werkzaamheden had de klant beperkt tijd en moest in één dag de hele productie gedaan worden. Dit betekende dat de opnames, de coördinatie met het personeel en gasten op kantoor, als ook het voorbereiden van één van de partners voor een interview, allemaal op dezelfde dag moest geschieden.

Het Resultaat

Het resultaat was een mooie video, dat het profiel schetst van waar Notariskantoor Kooijman Autar voor staat, en wat zij voor individuen, stichtingen, organisaties en bedrijven kunnen betekenen.

Flamboyant Media vindt het belangrijk om een open en sociale organisatie, dat zich filantropisch inzet voor lokale Rotterdamse initatieven te belichten. Het was daarom een plezier om dit project aan te nemen.