Website

DesiYUP.com

modulaire flexibele site

De Case

DesiYUP is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het voeden en bevorderen van de culturele tradities zoals muziek, kunst en literatuur van India. Ze organiseren concerten, masterclasses, in-house bijeenkomsten en corporate events, met als doel de mensen te inspireren met betekenisvolle kunstvormen die de essentie van het leven omvatten. DesiYUP is een springplank voor vele artiesten en mensen die unieke ideeën hebben. Ze bieden een solide gepersonaliseerde PR strategie en werken samen met vooraanstaande culturele instanties.

DesiYUP had de behoefte aan een website, waar niet alleen aankomende concerten en artiesten gepromoot kon worden, maar dat tevens een archief is van de projecten die ze hebben gedaan. Daarnaast moest de website voorzien in de mogelijkheid om artikelen te publiceren die mensen bewust maken over de belangen van betekenisvolle muziek in het dagelijks leven voor het welzijn en de bevordering van de gezondheid.

 

Diensten

Ontwerp en bouw website
Ontwikkelen contentstrategie

Jaar van Lancering

2020

De Uitdaging

De uitdaging was om een eenvoudig te beheren site te bouwen, dat desondanks modulair is en eenvoudig uit te breiden is, omdat DesiYUP steeds nieuwe type samenwerkingsverbanden aangaat en nieuwe type projecten start. De site kan derhalve niet vastzitten aan een starre one size fits all template, maar moet flexibel mee kunnen bewegen met het steeds veranderende ecosysteem waar het bedrijf zich in bevindt.

Het Resultaat