Socialmedia Campagne

Gezond Lokaal Gelderland

De Case

De noodzaak voor een duurzame visie op zorg, voedsel en voeding wordt steeds dringender. Om dit te verwezenlijken, zijn er de initiatieven Puur Betuws en Zorg om Voedsel gestart die tot doel hebben om de korte keten in Rivierenland op te schalen, voedsel dichterbij de mens te brengen en streekproducenten met meer afnemers te verbinden. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat gezonde lokale voeding bevorderd de gezondheid en kan ziektes voorkomen en mensen sneller laten herstellen.

Om zorginstellingen te inspireren met lokaal voedsel aan de slag te gaan in hun keuken, organiseerden deze initiatieven in samenwerking met Drechtstadsboer een webinar met als hoofdthema’s “Wat is gezondheid?”, “Hoe creëer je balans met betrekking tot gezondheid?”, “Hoe wordt er in de zorg gegeten? Hoe is gastvrijheid geregeld in de zorg? Hoe kan het allemaal nog beter?”

Flamboyant Media was ingehuurd om een maand lang een social media en nieuwsbrief campagne te draaien.

 

Diensten

Social Media Ontwerp
Social Media Campagne
Nieuwsbrieven Opmaak

Opdrachtgever

DebatUnie
Albeda

gezond lokaal gelderland

Het Resultaat

Er zijn herkenbare ontwerpen gemaakt samen met een designbureau die de logo van Drechtstadsboer heeft ontworpen. Er is gekozen om de samenwerkende partijen te belichten in de verschillende ontwerpen door quotes en logo’s te combineren met het ontwerp vna Drechtstadsboer. Op zo een manier had je meerdere meerdere social media posts, die allemaal verschilden, maar toch herkenbaar waren.