Video Reportage

International Yoga Dag

De Case

21 juni is door de Verenigde Naties uitgeroepen tot Internationale Yoga Dag. Wereldwijd zijn er op deze dag duizenden yoga-events. In Nederland organiseerde, voor de derde editie van deze bijzondere dag, de Indiase Ambassade een groots event op het Museumplein in Amsterdam, waar ook Indiase grootheden als Sri Sri Ravi Shankar van Art of Living, L. Subramanyam en Kavita Krishnamurti, twee titanen in de Indiase muziek, zowel in de klassieke als film muziek. Dit was de eerste keer dat deze dag met zo een groots evenement werd gevierd.

Flamboyant Media was ingehuurd om een promotie video te maken en dit evenement te dekken, met beelden en interviews.

 

 

Diensten

Video Productie
Interviews

Opdrachtgever

De Indiase Ambassade in Nederland

De Uitdaging

Omdat dit zo’n groot en belangrijk evenement was, moesten het video materiaal ook naar India gestuurd worden, zodat de nieuws kanalen daar ook direct het evenement konden dekken.

Wij moesten nauw samenwerken met het digitale team van de Indiase ambassade, dat, gedurende het evenement, op het moment dat wij de opnames hadden gemaakt, direct het materiaal naar India stuurde.

Daarnaast moest dezelfde avond nog een compilatie video af zijn, welke door alle verbonden organisaties, waaronder de gemeente Amsterdam, bekeken konden worden. Deze compilatie video werd in India ook gebruikt als showcase voor het event.

Het Resultaat