Video Reportage

Start up India,
Co-create with Indians

De Case

Rotterdam Partners is de officiële Destination Marketing Organisatie & Investment Agency van de stad Rotterdam. Hun doel is om de stad vooruit te brengen en te bouwen aan een duurzame groei van de Rotterdamse economie. Zij sturen op het imago van Rotterdam en promoten de Rotterdamse regio in binnen- en buitenland.

Het Resultaat

Flamboyant Media was ingehuurd om voor het business seminar: Start up India – Co-create with Indians, profielschetsen te maken van de hoofd sprekers Albert Hoek, managing director van Broekman Logistics en Bouke van Zinderen, sourcing manager bij KPN. Het centrale thema van het seminar was begrip creëren voor alle culturele aspecten die bij komen kijken bij het zakendoen met Indiase bedrijven en ondernemers.

Diensten

Video Productie
Audio Opnames
Interviews

Opdrachtgever

Rotterdam Partners

De profiel schetsen hadden dan ook de focus naast wie ze zijn, hun internationale karakter en hoe zij omgaan met culturele gevoeligheden.

Wij krijgen veel voldoening uit dit soort projecten, omdat wij de waarde zien van zulke initiatieven, waar rekening gehouden wordt met alle culturele gevoeligheden en zo bij te dragen aan een inclusievere wereld.